Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Макарівській громаді доброчинці допомагають мешканцям твердим паливом

Благодійники забезпечили 70 осель мешканців Макарівської громади твердим паливом.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Rebuild Makariv.

У рамках нової угоди про співпрацю Благодійний фонд “Відбудуй Макарів” (Rebuild Makariv) разом з міжнародною організацією “Oxfam” надають малозабезпеченим та потерпілим внаслідок бойових дій сім’ям громади деревину для опалення.

Завдяки співпраці з “Oxfam” протягом лютого місяця було доставлено дрова для опалення 70 будинків людей з інвалідністю, пенсіонерів, багатодітних та сімей військових.

Rebuild Makariv допомагають жителям смт Макарів та сіл громади відновлювати свої пошкоджені окупацією домоволодіння, зокрема встановлюють вікна та двері.

“Ми щодня працюємо для того, щоб допомагати все більшій кількості людей та відновлювати нашу рідну громаду!”, – зазначають у БФ “Відбудуй Макарів”.

Дрова для мешканців смт Макарів та сіл громади

Допомога від Rebuild Makariv

Деревину надають малозабезпеченим та потерпілим внаслідок бойових дій сім’ям громади

Протягом лютого місяця було доставлено дрова для опалення 70 будинків

Ми щодня працюємо для відновлення нашої громади – БФ Rebuild Makariv

Раніше Інформатор БІГ писав, що мешканців ірпінського району СМУ, котрих війна загнала в складні життєві обставини, підтримали благодійники. Цей мікрорайон міста був повністю зруйнований на початку повномасштабної російської агресії.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

 

Нагору