Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Укрзалізниця почала встановлювати автомати з продажу квитків

Укрзалізниця почала встановлювати автомати з продажу залізничних квитків, але наразі така послуга стає доступною лише для пасажирів приміських електропоїздів. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на транспортного експерта Олега Васильєва.

Зазначається, що перші автомати помітили на приміському вокзалі Києва та на деяких платформах. Поки термінали самообслуговування ще не підключені до мережі.

«Судячи з наявних елементів на корпусі автомата, квитки будуть продаватися лише безготівково. Вірогідно екран матиме функцію «touch screen», що дозволить обирати різні опції під час придбання проїзного документу», – йдеться у дописі Васильєва.

До того ж, таке нововведення дозволить пасажирам значно зекономити час, оскільки вони зможуть придбати квитки без черг у касах, та зробить процес придбання квитків більш зручним та доступним.

На сьогоднішній день пасажири приміських поїздів можуть купувати квитки, не звертаючись до каси, через чат-боти у месенджерах.

До того ж, квитки на приміські сполучення можна придбати безпосередньо у контролерів-касирів.

Нові автомати з продажу квитків

Нововведення від Укрзалізниці

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору