Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Найбільше пошкоджених внаслідок війни об’єктів відновлено в громадах БІГ-регіону

У Київській області вже відновлено понад 11 000 об’єктів, пошкоджених внаслідок війни. Найбільше в громадах БІГ-регіону. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

Найбільше відновлено об’єктів житлової інфраструктури, вже близько 9 700 багатоповерхових та приватних житлових будинків, більш ніж 5 900 повністю та майже 3 800 частково із забезпеченням життєдіяльності об’єктів.

Відновлення пошкоджених війною об’єктів на Київщині розпочалося з перших днів деокупації області. За цей період найбільше робіт було проведено у Макарівській, Іванківській, Великодимерській, Бучанській, Ірпінській та Гостомельській громадах.

“Варто зазначити, що саме ці громади й зазнали найбільших руйнувань через російську військову агресію. Спільно з владою на місцях, закордонними партнерами працюємо над відновленням 24/7. Ця робота буде тривати, допоки всі мешканці не повернуться до своїх домівок”, – зазначив заступник голови КОВА Микола Бойко.

Постраждалий від російської агресії ЖК “Ірпінські Липки”

Раніше Інформатор БІГ писав, що кошти зібрані з продажу синглу “Обійми” спрямують на відновлення житлових будинків у Київській області.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Фото: BBC News Україна/Sergei Supinsky та Вікіпедія

 

Нагору