Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Бучі відремонтували три квартири, що постраждали на початку вторгення рф

У Бучі повністю відремонтували три квартири, які 25 лютого 2022 року постраждали від російської авіації.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Йдеться про горішні квартири в багатоповерхівці житлового комплексу «Пурпурові вітрила» на Мельниках — по вулиці Катерини Білокур, 1а.

«Під час штурму аеропорту «Антонов» неподалік саме в цей будинок прилетів снаряд. У результаті — пробитий дах і розтрощене житло трьох родин. Дах було відновлено торік коштом місцевого бюджету, а тепер вдалося відновити і пошкоджені квартири. Родини бучанців нарешті можуть повернутися додому!», – пише пресслужба.

Зазначається, що усі ремонтні роботи виконали на замовлення Громадської організації «Я Бучанець». А профінансував проект — це майже 500 000 гривень — Міжнародний фонд «Відродження».

«Працюємо далі на відновлення Бучанської громади», – наголошують в мерії.

Порівняння зруйнованої квартири на початку вторгення рф та зараз

Власники відбудованої квартири у Бучі

Раніше Інформатор БІГ писав, що Олександр Маркушин зустрівся з мешканцями пошкодженого будинку в Ірпені, фото якого облетіли увесь світ, яким заявив, що будівля підлягає капітальному ремонту, а тому зовсім скоро вже розпочнуться ремонтні роботи.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

 

Нагору