Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В Ірпені почався процес демонтажу неналежно встановленого обладнання інтернет-провайдерів

15 березня в Ірпені планують демонтувати дроти та інше обладнання інтернет-провайдерів, які були встановлені неналежним чином.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на допис мера Ірпеня Олександра Маркушина.

Зазначається, що рішення було ухвалено на засіданні виконавчого комітету Ірпінської міськради, адже Олександр Маркушин вже неодноразово наголошував, що на всіх вулицях міста дроти хаотично звисають зі стовпів та дерев, що заважає місцевому населенню.

«Ми довго просили вас навести лад зі своїм господарством і припинити захаращувати електричні стовпи, паркани й дерева своїми дротами та іншим обладнанням. Так само, як в тяжкі часи громаді підставили плече окремі провайдери, допомігши з підключенням модульних містечок та соціальних об’єктів, так само і ми абсолютно підтримуємо розвиток бізнесу в нашій громаді. Але окремі провайдери не лише не допомагають у відновленні міста, а й недбало ставляться до свого майна та міського благоустрою», – сказав міський голова.

Раніше Інформатор БІГ писав, що 14 березня на базі Ірпінського ліцею №1 відбулася презентація фізкультурно-оздоровчого проєкту “Учнівська ліга “Здорова Україна” для учнів та вчителів Бучанського району.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору