Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Корисне

Безкоштовна консультація нотаріуса для мешканців Ірпінської громади

В ірпінському Центрі надання адміністративних послуг проводяться безкоштовні консультації нотаріуса для населення.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на мера Ірпеня Олександра Маркушина.

Зазначається, що місцеве населення може отримати безкоштовну консультаці нотаріуса з 25-річним досвідом роботи – Олени Лєтнєєвої.

Вона надасть мешканцям Ірпінської ОТГ роз’яснення щодо оформлення спадщини, дарування нерухомого майна, складання заповіту, поділ та об’єднання земельних ділянок тощо.

А самі консультації проводитимуться в рамках підписаного у лютому Меморандуму про співпрацю між Ірпінською міською радою та професійною нотаріальною спільнотою.

«Щоб потрапити на прийом до нотаріуса потрібно попередньо записатися. Для цього зверніться на рецепцію у ЦНАПі (вул. Шевченка, 2а) або надішліть запит у довільній формі на електронну пошту cnap.irpin@ukr.net», – сказав Маркушин.

Консультація нотаріуса для Ірпінської ОТГ

Раніше Інформатор БІГ  розповідав про те, що компанія Grammarly підтримала збір амбасадорки платформи United24 Еліни Світоліної та передала на відновлення будинку в Ірпені $80 тис.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору