Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Бучу відвідав міський голова польського міста-побратима Пщини

До Бучі завітав міський голова польського міста-побратима Пщини — Даріуш Скроболь.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що разом з директором Сілезької спілки муніципалітетів і повітів Вітольдом Магрішем, пан Скроболь привіз до Бучі чергову партію гуманітарної допомоги.

До того ж, гості міста зустрілися з Бучанським міським головою Анатолієм Федоруком і відвідали Храм Апостола Андрія Первозваного.

«Гості оглянули фото-виставку, присвячену військовим злочинам росіян в Бучі. Також поклали квіти до розташованого на території церкви пам’ятного знаку — на місці братської могили, де в березні-2022 були поховані жорстоко вбиті росіянами цивільні бучанці», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, Пщина стала містом-побратимом Бучі у 2016-му році. Відтоді місто активно підтримує та допомагає Бучанській громаді. А Даріуш Скроболь був одним із перших, хто відвідав деокуповану Бучу у квітні 2022.

«Сьогодні він мав змогу побачити зміни, що сталися за рік. Дякуємо місту-побратиму за співпрацю і підтримку. Відбудовуємо Бучу разом!» – сказав мер міста.

Гості міста вшанували пам’ять загиблим під час окупації

Польська делегація зустрілася з мером Бучі

Гості з Польщі переглянули фото з доказами російських злочинів

Раніше Інформатор БІГ  розповідав про те, що прем’єр-міністр Латвії Крішьяніс Каріньш завітав до Бучі та Ірпеня.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору