Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

Під мухою на швидкості 140 кілометрів: дорожній екстрім завершився в лікарні

На Білоцерківщині  п’яний водій істотно перевищив швидкість, опирався правоохоронцям, а під час затримання травмував ногу.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Головне управління Національної поліції у Київській області.

Правоохоронці зазначають, що учора, 18 березня, чоловік уже п’яним прийшов  до відділення поліції Рокитного. Вийшовши, сів за кермо, а коли поліцейські намагались зупинити нетверезого водія, проігнорував їхню вимогу.

Швидкість же розвинув майже крейсерську – мчав селу зі швидкістю понад 140 км/год, що на понад 90 км/год більше дозволеного у населеному пункті. Автівку, водій якої створював небезпечну ситуацію для інших авто і пішоходів, поліцейські  наздогнали у селі Острів.

«Вимагали вийти з авто та не створювати аварійну ситуацію на дорозі. Правопорушник на слова поліцейських не реагував, відповідав нецензурною лайкою, далі здійснював опір правоохоронцям. Під час затримання водій отримав травму ноги та був доставлений поліцейськими в лікарню.Від медичного огляду в присутності свідків і лікарів водій відмовився», – зазначають правоохоронці.

І розповідають, що склали на водія адмінпротоколи за опір працівникам поліції [ст.185 КУпАП], за невиконання водіями вимог про зупинку [ст.122² КУпАП] та за дрібне хуліганство [ст.173 КУпАП].

ДОВІДКА. За тиждень на Київщині поліцейськими було складено 193 адмінпротоколів за керування транспортними засобами у стані сп’яніння. З них 26 п’яних водіїв зафіксували за останню добу.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у жіночому туалеті одного з торговельних центрів у  Броварах раніше засуджений чоловік, погрожуючи ножем, намагався зґвалтувати жінку

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

                                                                                                                                                Інесса Швець

                                                                                                         Відео: поліція Київської області

Нагору