Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені знайшли міну часів Другої світової війни

В Ірпені неподалік житлового комплексу «Грін Ярд» по вул. Білокур місцевий мешканець знайшов мінометну міну часів II Світової війни.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на пресслужбу КП «Муніципальна варта» Ірпінської міської ради.

Зазначається, що чоловік знайшов предмет, схожий на боєприпас, коли на відкритій території шукав металолом. Тоді він одразу сповістив про знахідку чергову частину Муніципальної варти Ірпеня.

«Після його повідомлення на місце одразу виїхала група наших саперів служби розмінування. Було виявлено і вилучено стару іржаву 81-мм німецьку мінометну міну. Згодом вибухонебезпечний предмет був переданий фахівцям ДСНС для знешкодження. Ця небезпечна стара знахідка показує, що будь-якої миті людина може натрапити на відголоски не тільки нинішньої, а й навіть давно минулої війни», – йдеться у повідомленні.

Небезпечна знахідка на Київщині

Раніше Інформатор БІГ також розповідав про те, що у Бучанському районі на перехресті вулиць знайшли пакунок із кулеметними патронами.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору