Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Гостомель відвідала директорка Кризового бюро ПРООН Асако Окай

Директорка Кризового бюро ПРООН Асако Окай відвідала Гостомель, де побачила результати бойових дій та дізналася про план відновлення й відбудови громади, що постраждала внаслідок військової агресії рф.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Гостомельську селищну військову адміністрацію.

Зазначається, що делегація оглянула Гостомель, де наразі активно тривають роботи з демонтажу зруйнованих багатоповерхівок.

Під час зустрічі Асако Окай разом з Сергієм Борисюком обговорили питання додаткового фінансування демонтажу будівель громади та підтримки майбутніх проєктів будівництва.

«В рамках реалізації проєкту UNITED24 на вулиці Проскурівській, що у Гостомелі, буде відновлено 2 будинки. Начальник ГСВА Сергій Борисюк подякував уряду Японії за допомогу у фінансуванні демонтажу 65 зруйнованих будівель в Гостомельській громаді», – пише пресслужба.

Важливо, що завдяки такій допомозі у Мощуні вже демонтовано 45 будинків.

Начальник ГСВА Сергій Борисюк разом з директоркою Кризового бюро ПРООН Асако Окай

Раніше Інформатор БІГ вже розповідав про те, що французька компанія Neo-Eco демонтувала чотири будинки в Гостомелі та переробила 15 тис. тонн будівельного сміття.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору