Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Німецький благодійний фонд подарував школі мистецтв у Бучі музичні інструменти

Німецький Благодійний фонд BGV презентував нові музичні інструменти дитячій школі мистецтв ім. Левка Ревуцького в Бучі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

«Дві нові скрипки привезли для учениць школи мистецтв Мирослави Мирошниченко та Віолетти Гребінник. На баланс самої школи передали ще одну скрипку та віолончель. Окрім музичних інструментів, німецькі донори також погодили додаткове фінансування у 50 тисяч євро. Це близько 2 мільйонів гривень – для подальшої відбудови музичної школи», – йдеться у дописі.

Зазначається, що на ці кошти до 1 вересня цього року у школі мистецтв планують оновити приміщення, закупити нові меблі, планшети, телевізійне обладнання, а також облаштувати оркестрову залу.

До того ж будівлю дитячої школи мистецтв вже суттєво модернізували та пристосували до інклюзивного навчання спільно з німецькими донорами help alliance від Lufthansa Group та #WeAreAllUkrainians.

Вихованці школи радо приймають подарунки від німецьких партнерів

Нові музичні інструменти дитячій школі мистецтв ім. Левка Ревуцького в Бучі

Раніше Інформатор БІГ  розповідав, що молода українська піаністка Христина Михайличенко, якій довелося у 2014 році разом з родиною виїжджати з окупованого росіянами Криму на Київщину, розповіла про те, як її сім’я вдруге через війну залишала рідний дім, але вже в Ірпені.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору