Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Делегація «UNDP» з робочим візитом відвідала Гостомель

Представники фонду «Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй» з робочим візитом відвідали Гостомель. Провели відповідність проєктної документації до існуючого положення будинків, у які були прямі влучання снарядів, внаслідок військової агресії армії рф.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Гостомельську селищну військову адміністрацію.

«Комісійний склад з представників ГСВА та організації «Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй» додатково оглянули квартири, у які були влучання снарядів», – пише пресслужба.

Зазначається, що наразі триває процедура виділення коштів для проведення електронних закупівель на виконання робіт з капітального ремонту трьох житлових будинків.

До того ж фонд має намір у максимально короткі строки почати фінансування для відновлення житлових будинків у Гостомелі , за адресою Рекунова 1, Проскурівська 11 та Проскурівська 4.

Зруйнований росіянами будинок у Гостомелі

Планування відновлення будинку для гостомельчан

Моделювання нового будинку в Гостомелі

Делегація Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Гостомелі

Раніше Інформатор БІГ  розповідав, що студенти 3 курсу Київського національного університету будівництва та архітектури створюватимуть проєкт відновлення будинку з роботою Бенксі у Горенці.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору