Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Бучанські «бальники» вибороли 9 медалей у Польщі

«Бальники» з Бучі перемогли в танцювальному турнірі IDSA World Championship, який відбувся в Польщі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що чемпіонат відбувся цими вихідними у польському селищі Бялка Татшанська, де танцюристи зі студії Sapfir вибороли на ньому 9 медалей, три з яких золоті.

«Перше місце, зокрема, зайняла пара Назар Андрієвич та Катерина Степанова, в сольному виступі «золото» отримала Єлизавета Голяченко. Аж дві медалі — золоту і срібну — у різних категоріях завоювала пара Ілля Трапезніков та Ксенія Ющенко. Ще два «срібла» в різних категоріях до загальної скарбнички додала Вікторія Воровченко. По одній срібній медалі отримали: Єва Синявська та пара Назар Андрієвич й Антоніна Дереча. Єдину бронзу — у соло-виступі — взяла Антоніна Дереча», – пише пресслужба.

У свою чергу, мама Катерини Степанової наголосила, що незважаючи на місяці тренувань без світла, у холодному приміщенні та під час повітряних тривог – бучанська молодь гідно представила Україну на всесвітньому чемпіонаті з бальних танців.

Вихованці бучанського клубу спортивно-бального танцю на змаганнях

Вражаюча перемога бучанців

«Бальники» з Бучі порвали польський танцювальний турнір IDSA World Championship

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що команда ірпінського клубу спортивно-бального танцю «Адажіо» виборола перше місце на Чемпіонаті України з танцювального спорту та тепер матиме змогу представляти Україну на Чемпіонаті світу 2023 у Китаї.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору