Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Погода погіршується через циклон: будьте обережні на дорогах

На Київщині задощило. Також сьогодні, 29 березня в Україні – зниження температури повітря, сніг, з поривами вітру 17-22 метрів на секунду.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Український гідрометцентр.

“Зміна погодних умов може призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг”, – зазначають синоптики і попереджають про І рівень небезпечності.

Синоптик Наталка Діденко пояснює: “До нас переміститься активний циклон, який зародився над Середземномор’ям і вже розминається, присідає, вдихає-видихає, тренується. У вівторок в Україні очікуються опади. У західних, північних областях, на значній частині центру можливі сильні опади. Дощі переходитимуть у мокрий сніг”.

Патрульна поліція Київщини закликає усіх  бути особливо уважними та  обережними і публікує рекомендації для учасників дорожнього руху.

Для водіїв: будьте уважними за кермом, стежте за дорожньою обстановкою та дотримуйтесь правил дорожнього руху.

Для пішоходів: переходьте дорогу лише у встановлених місцях та використовуйте світлоповертаючі елементи.

Особливо уважними треба бути у темну пору доби, тим більше, що на вулиці можна перебувати довше: раніше Інформатор БІГ повідомляв, що на Київщині комендантська година стала коротшою і діє з 00:00 до 05:00.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)! 

Інесса Швець

Нагору