Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

В Ірпені відкрили стелу на честь Павла Лі

31 березня у Центральному парку відкрили стелу на честь Павла Лі, українського актора, телеведучого, громадського діяча та волонтера, який загинув під час окупації Ірпеня.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що Павло Лі загинув 6 березня минулого року неподалік від цього місця, на вулиці Пушкінській. Автівку, в якій був він та ще два волонтери, обстріляли російські військові.

«Незважаючи на можливість евакуації, Павло Лі обрав допомогу людям, приєднавшись до координаційного штабу Ірпеня. Разом з іншими волонтерами він допомагав розвозити продукти та медикаменти та організовував евакуацію населення», – йдеться у дописі.

Стела імені Павла Лі буде нагадувати про самопожертву та безкорисливу допомогу всім, хто загинув, допомагаючи людям під час війни.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що в Ірпінській міській раді відкрили меморіальну дошку заступнику начальника Муніципальної варти Анатолію Колєснікову.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору