Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

6-річну Злату, яку шукали на Київщині, повернули батькові

У Київській області 28 березня пропала 6-річна Злата Іваницька, яку розшукували майже добу й згодом благополучно повернули батькові.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Щоб зробити це, на пошуки дитини були оперативно залучені всі підрозділи області. Також небайдужі українці активно поширювали інформацію про зникнення дитини у соцмережах.

Інформатор БІГ дізнався додаткову інформацію з власних джерел, які зазначили, що раніше родина дівчинки мешкала на Чернігівщині. А сім’я складалася з мами, тата да двох дітей: 17-річного хлопця (від першого шлюбу матері) та 6-річної Злати (спільна дитина).

«Хлопець – студент, навчається у коледжі, а тому не проживав з сім’єю. 25 лютого 2023 року приватний будинок, де мешкала родина, у мить спалахнув. У результаті, загинула жінка. Родичка з Коцюбинського дізналася про нещасний випадок та вирішила приїхати на Чернігівщину, щоб зайнятися похованням та забрати дітей до себе на Київщину», – повідомило джерело.

Відомо, що у цей час батько Злати перебував на лікуванні у лікарні, тому жінка самостійно вирішила забрати дівчинку до себе в Коцюбинське.

«Згодом тато приїхав у Коцюбинське забирати дитину, а ця родичка відмовилася віддавати дівчинку та заявила, що вона залишиться з ними. Варто зауважити, що він є законним батьком та опікуном для Злати. Крім того, 27 березня у Коцюбинському була комісія з питань захисту прав дитини, де розглядалося питання щодо непорозуміння в сім’ї. Під час комісії родичі були у всьому складі, але після цього родичка з Коцюбинського зникла десь в невідомому напрямку разом з дівчинкою», – наголошує джерело.

Батько не знав, де наразі знаходиться його дитина, а двері будинку, де мешкали родичі, ніхто не відчиняв. Тому чоловік вирішив звернутися в поліцію та подати у розшук.

Дівчинку знайшли та передали татові, тож наразі вона вже перебуває з батьком.
За те, що поліцейські Київщини повернули йому дитину, чоловік висловив слова вдячності.

Раніше Інформатор БІГ  розповідав, що поліція Київщини відучора шукає шестирічну річну Злату Іваницьку з Коцюбинського.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору