Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Поліцейські знайшли Дениса Морозюка з Михайлівки-Рубежівки

На розшук десятирічного Дениса Морозюка з Михайлівки-Рубежівки, який поїхав від бабусі додому на велосипеді і зник, оперативно кинулись поліцейські. З’ясувалося, що хлопчик посварився з батьком і ховався в господарському приміщенні.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київської області та на коментар від поліції Бучанського району спеціально для Інформатора БІГ.

Інцидент стався учора, 1 квітня, увечері. Поліцейським про зникнення хлопця повідомила мама, стурбована тривалою відсутністю хлопця, до того ж, телефон Дениса був поза зоною.«На розшук хлопця оперативно були залучені підрозділи поліції Київщини, в тому числі особовий склад відділу №2 Бучанського районного управління поліції, управління карного розшуку, поліцейський офіцер громади, групи реагування патрульної поліції, ювенальні поліцейські», зазначають правоохоронці.

Як повідомили Інформатору БІГ у поліції Бучанського району, хлопець посварився з татом і сидів у господарському приміщенні у себе вдома.

Правоохоронці зауважують, що, на щастя, хлопець не став жертвою злочину.

Раніше Інформатор БІГ  розповідав, що поліція розшукує десятирічного Дениса Морозюка.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: поліція Київської області

Нагору