Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Поліція розшукує десятирічного Дениса Морозюка

Десятирічний Денис Морозюк з Михайлівки-Рубежівки сьогодні приблизно о  19:30 поїхав від бабусі додому на велосипеді і зник.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київської області.

Поліцейські зауважують, що першого квітня, близько 20:50 до Бучанського управління поліції Київщини звернулась мати хлопця та повідомила, що син поїхав від бабусі додому на велосипеді і зник. Телефон дитини – поза зоною.

“На розшук хлопця оперативно залучені підрозділи поліції Київщини, в тому числі особовий склад відділу №2 Бучанського районного управління поліції, управління карного розшуку, ювенальні поліцейські, поліцейський офіцер громади, групи реагування патрульної поліції”, – йдеться у повідомленні.

Прикмети Дениса: зріст – 140 см, худорлявої статури, коротке, світле волосся.

Одягнений: синя куртка, яскраво синя шапка, темні брюки, кросівки, поїхав на спортивному велосипеді чорного кольору марки «АРДІС».

Поліцейські закликають усіх, хто має чи матиме будь-яку інформацію про місцеперебування розшукуваного, просимо повідомити на спецлінію “102”.

Раніше Інформатор БІГ  розповідав, що у Київській області 28 березня пропала 6-річна Злата Іваницька, яку розшукували майже добу й згодом благополучно повернули батькові.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: поліція Київської області

Нагору