Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Бучанців сьогодні пригощали піцою й борщем

Благодійна акція, яка відбулася у Бучі, зібрала немало бажаючих посмакувати неаполітанською піцою та українським борщем.

Про це  повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, це була благодійна акція громадської організації Help NGO у партнерстві з pizza for ukraine та легендарним американським шеф-кухарем Ноа Сімсом.

Кухар Ноа Сімс енергійно запрошував усіх пригощатися і зауважив: «Ми в Бучі готуємо неймовірні смаки борщу для цих неймовірних могутніх українців».

Піцайоло Ігор Савосін запрошує на піцу з печі

Коли Бучанська міська рада анонсувала акцію, то запрошувала не лише посмакувати страви на місці, а й з собою взяти. «Тож сміливо беріть з собою рідних та друзів. А ще – каструльки й судочки, щоб гарячі страви можна було забрати з собою додому», – припрошували у міській раді, і дехто з тих, хто прийшов на частування, скористались підказкою.

Смачна піца

«Це цікаво, слава Богу, що люди таке роблять», зауважила, смакуючи борщ, жінка, яка лише тиждень тому повернулась додому з Іспанії.

Піцайоло Ігор Савосін розповів, що він представляє організацію «Піца для України», створену американським волонтером. У Бучі піцу готували прямо у печі, і, за словами Ігоря, інгредієнти тут прості, головний секрет – у їхньому співвідношенні.

Невимушене спілкування з легендарним кухарем

Пригощання подобалося всім – і дорослим, і малим. Аж черга зібралась

«Нагодували кожного», – зазначає Бучанська міська рада.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв про  те, що  у Бучі червонохрестівці видають «гуманітарку» за новою адресою.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Дарія Сльоза

Нагору