Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ярославу Амосову присвоєно звання Почесного громадянина Ірпеня

Чемпіон Ярослав Амосов, всесвітньовідомий самбіст та боєць змішаного стилю, який досі не знав поразок, а під час вторгнення рашистів захищав Ірпінь, став Почесним громадянином міста.

Про це  повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

У повідомленні зазначається, що таке рішення міськрада ухвалила на своєму засіданні сьогодні, 6 квітня.  Ярослав Амосов народився і виріс в Ірпені. Нині він на всіх континентах прославляє своє рідне місто.

«Ярослав – всесвітньовідомий самбіст та боєць змішаного стилю, заслужений майстер спорту, багаторазовий переможець чемпіонатів Європи та світу, чинний чемпіон організації Bellator MMA у напівсередній вазі. У Bellator у Ярослава 27 боїв і 0 поразок!», – йдеться у повідомленні.

Також зауважується, що після повномасштабного вторгнення рф в Україну Ярослав Амосов вступив до лав територіальної оборони і захищав Ірпінь.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв про те, що Олександру Дядюрі посмертно присвоєно звання Почесного громадянина міста Бучі

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швецць

Фото: Facebook-сторінка Ірпінської міської ради

Нагору