Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені планують демонтувати ще 130 зруйнованих житлових будинків

Ірпінь продовжує оговтуватися після вторгнення росіян на Київщину, яке серйозно пошкодило житлові будинки місцевих мешканців.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із покликанням на допис Ірпінської міськради.

Зазначається, що наразі тривають роботи з демонтажу зруйнованих будівель, які виконуються в рамках співпраці між Ірпінською міською радою та ПРООН, а також фінансуються Урядом Японії.

Міськрада наголошує, що вже демонтовано 60 приватних житлових будинків, а також повністю розчищено території та вивезено будівельне сміття.

Згідно з угодою з ПРООН, у майбутньому додатково планується демонтаж ще до 130 будинків, які найбільше постраждали під час бойових дій в Ірпені.

Такі роботи є важливою складовою процесу відновлення міста, адже після демонтажу зруйнованих будинків, на місці їх розташування можуть бути зведені нові житлові будівлі. Цей процес сприятиме подальшій відбудові місцевого житлового фонду та покращенню життя місцевих мешканців.

Зруйнований будинок в Ірпені

Демонтаж будинку у БІГ-регіоні

Будинок, який постраждав від російської навали

Територія, де раніше були руїни

Раніше Інформатор БІГ також розповідав про те, що в Ірпені продовжується демонтаж зруйнованих росіянами приватних будинків.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору