Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Великдень у БІГ-регіоні: коли святитимуть паски

Бучанська та Гостомельська громади оприлюднили графіки богослужінь. Паски обіцяють посвятити усім бажаючим.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням  на Бучанську міську раду та з посиланням на Гостомельську селищну військову адміністрацію, які закликають також дотримуватися правил безпеки з огляду на нинішню ситуацію воєнного стану.

У Бучанській громаді Великодні Богослужіння, відбудуться 15-го та 16-го квітня у Храмах Православної Церкви України на території громади.

Буча. Храм Святого Апостола Андрія Первозванного та всіх Святих (вул. Руденка, 7в). Освячення пасок — 15 квітня о 19:00. Великодня служба — 16 квітня о 6:00. Освячення пасок о 8:00.

Храм Успіння Пресвятої Богородиці (вул. Вокзальна, 104). Великодня Служба — 16 квітня о 6.00. Освячення пасок о 8.30.

Храм Святої Праведної Анни (вул. Пушкінська, 74). Великодня служба — 16 квітня з 9.00. Освячення пасок об 11:00.

Ворзель. Церква Преображення Господнього (вул. Березова, 17). Великодня служба — 16 квітня о 6:00. Освячення пасок 16 квітня о 6:45.

Гостомельська селищна військова адміністрація розповідає, що у Гостомелі Великоднє богослужіння відбудеться у приміщенні церкви по вулиці Свято-Покровська, 222. Освячення пасок проводитиметься на території прилеглій до церкви Покрови Пресвятої Богородиці.

«Час проведення: Субота, 15 квітня, в період з 19:00 до 23:00 Неділя, 16 квітня, в період з 06:00 до 11:00. Організатором проведення Богослужіння і освячення пасок є «Релігійна громада парафія на честь Покрови Пресвятої Богородиці Київської єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України) Православної Церкви України) на чолі з її настоятелем протоієреєм Олександром Лішуком», – зазначається у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав, скільки коштуватиме Великодній кошик цьогоріч у БІГ-регіоні.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору