Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Погода: дощик на Київщині буде, але БІГ-регіон омине

Синоптики прогнозують на Київщині мінливу хмарність із невеликими дощами і попереджають, що водопілля триває.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на синоптичний ресурс.

18 квітня вночі на Київщині без опадів, вдень місцями невеликий дощ.

Вітер східний , 5-10 м/с.

Температура повітря  по області вночі 3-8°, вдень 11-16°; у Києві вночі 6-8°, вдень 13-15°.

В Ірпінському регіоні синоптична картина на дощ не показує, тож сподіваємось, його не буде.

Та завтрашній день у БІГ-регіоні може бути трохи прохолодніше, ніж на Київщині загалом. Мінімальна температура повітря – 8°тепла, максимальна – 14.

Також синоптики звертають увагу на небезпечні гідрологічні явища внаслідок пропуску весняного водопілля через Київську ГЕС.

«На р. Дніпро у м. Києві, Вишгородському, Броварському та Бориспільському районах Київської області утримуватиметься затоплення заплавних територій та відмічатиметься часткове затоплення низьких ділянок садово-дачної забудови, присадибних ділянок у ряді прирічкових населених пунктів. ІІ рівень небезпеки – помаранчевий», – йдеться у повідомленні.

І хоч про БІГ-регіон синоптики не говорять, більше того, як сьогодні повідомляв Інформатор БІГ,  знизився рівень води у річці Ірпінь, однак варто бути на сторожі. Весняна погода – штука примхлива.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що на Київщині з берегів вийшли річки Буча та Ірпінь, а тому оголошено ІІ рівень небезпеки.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору