Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені столичний патрульний допоміг спіймати злодія

Поліцейський Ігор Кизима, який працює в Києві, допоміг правоохоронцям Ірпеня затримати крадія «на гарячому».

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на патрульну поліцію Києва.

Зазначається, що пізно увечері до інспектора Ігоря Кизими, який у той час був поза службою, зателефонував сусід,  стурбований тим, що побачив світло ліхтарика у вікні будинку навпроти – у квартирі, де, як точно знає сусід, зараз ніхто не мешкає. Однак правоохоронець зорієнтувався.

«Ігор попросив знайомого зателефонувати на лінію 102, а сам побіг до зазначеного будинку. Тієї миті, коли патрульні, які приїхали на виклик, почали перевіряти під’їзд, Ігор стежив за вікнами багатоповерхівки. Адже зловмисник міг покинути помешкання саме через них. Власне, так і сталося. Раптом з вікна другого поверху вистрибнув невідомий громадянин та кинувся навтьоки. Поліцейський разом з колегами наздогнав та затримав імовірного зловмисника», – йдеться у повідомленні.

Також поліцейські розповідають, що під час поверхневої перевірки у чоловіка знайшли викрадені речі.

А далі – патрульні викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування всіх обставин події та надання правової кваліфікації діям 46-річного затриманого.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у селі Фасова на Бучанщині затримали злодія, який пограбував 53-річну жінку.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Патрульна поліція Києва

Нагору