Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Вистава «Сильна» стала початком відродження клубу «Бучанські зорі»

Вперше у центральному будинку культури Бучі відбулась моновистава бучанки, актриси Вікторії Батури «Сильна» про перші дні війни.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що вистава «Сильна» зворушила глядачів до сліз. Її Вікторія Батура  поставила і спершу показала «Сильну» в Луцьку, де родина після евакуації знайшла прихисток. А 17 квітня вперше її показали у Бучі.

«Сильна» — це особиста сповідь нашої землячки. Про перші дні війни. Про виживання. Про втечу з окупованої Бучі. Про незламність, віру і волю до життя. Про силу, самої Вікторії, її рідних, наших земляків і нашого міста», – йдеться у повідомленні.

Під час вистави

Підсилили сприйняття вистави вихованці студії пісочної анімації «Sand play» та талановита співачка Ганна Мудра.

Дитяча творчість підсилила виставу

А ще – «Сильна» стала для Бучанської громади знаковою подією. Бо ж вона дала поштовх до відродження клубу «Бучанські зорі». Нагадаємо,  до повномасштабної війни цей клуб вів дуже активну діяльність, його відвідували десятки людей  поважного віку – власне, на цю категорію населення задня сприяння їхньому повноцінному дозвіллю і був спрямований проєкт.

Вистава зворушила глядачів до сліз

«Нинішня вистава стала першою з дня звільнення Бучі. І, впевнені, не останньою!», – зауважують у Бучанській міській раді.

Під час вистави кожен згадував своє…

Вистава  нікого не залишила байдужим

Раніше Інформатор БІГ повідомляв про мальовничі місця Київщини для сімейних вихідних.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Яна Гордієнко

Нагору