Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Бучанський район має захист від ворожих атак

Хоч найбільша напруга – на Сході України, але частина сил ППО розміщена і на нашому напрямку, аби збивати ракети й безпілотники: генерал-майор Данило Романенко.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

За словами генерал-майора Данила Романенка, якого цитує ресурс, і який з 4 квітня 2022 року керує сектором оборони Бучанського району, нині більшість сил і засобів ППО йдуть на Схід. Тим більше, що найскладнішим і найнапруженішим є Бахмутський напрямок.

Однак частина сил ППО розміщена на нашому напрямку, що дає можливість збивати ракети й безпілотники типу «Шахед».

«Рубежі укріплені, люди більш готові, військові на своїх позиціях озброєні і укомплектовані, щоб відбити атаки ворога – як наземні так і повітряні. На жаль, немає тих засобів, які можуть збивати ракети деяких комплексів. Союзники нашої країни роблять все, щоб нам допомогти, ось, наприклад, вже надійшов у країну ЗРК «Патріот». Тобто керівництво держави і Збройних Сил України робить все для захисту від ворога. Зокрема, і на нашому напрямку», – звертає увагу Данило Романенко.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що вночі 21 квітня ворог знову атакував Київщину безпілотниками. Сили ППО знищили 8 з 12 російських «Shahed-136/131».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Бучанська міська рада

Нагору