Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На підльоті до Києва знищено 8 ворожих дронів

Вночі 21 квітня ворог знову атакував Київщину безпілотниками. Сили ППО знищили 8 з 12 російських «Shahed-136/131».

Про це повідомляє Інформатор БІГ з з посиланням на Повітряні сили ЗСУ

Зазначається, що 21 квітня 2023 року ворог атакував Україну ударними дронами-камікадзе з північного напрямку – з Брянської області.

«Окупанти застосували до 12 ударних дронів «Shahed-136/131». Силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування «Центр» Повітряних Сил у взаємодії з ППО Сухопутних військ ЗС України знищено вісім «шахедів», – йдеться у повідомленні.

Також начальник КМВА Сергій Попко звернув увагу, що Київ зазнав чергового повітряного ворожого нападу після 25-денного затишку.

«Тактика противника залишилася незмінною. З настанням темного часу доби, з північного напрямку країна-терорист запустила дрони. За попередньою інформацією, московитський агресор, ймовірно, використав нову партію іранських БПЛА «Shahed». Охоронцям київського неба – силам протиповітряної оборони – щира вдячність за відмінну, професійну службу!» – зазначає Сергій Попко.

Під час повномасштабного вторгнення у БІГ-регіоні й досі вистачає роботи саперам. Так, раніше Інформатор БІГ повідомляв, що сапери продовжують знаходити небезпечні предмети на території БІГ-регіону.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору