Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Дитсадок «Сонечко» в Ірпені знову запрацював

У дитячому садочку «Сонечко», котрий цього тижня відновив свою роботу, створено безпечний простір для дітей.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що садочок «Сонечко» розташований на вулиці Вериківського.

«Відтепер ще більше дітей, які проживають у нашій громаді, мають можливість відвідувати заклади дошкільної освіти, навчатися та проводити час із однолітками. У дитсадку «Сонечко» знову залунав дитячий сміх, а у батьків з’явилася можливість спокійно працювати, адже для вихованців закладу створений безпечний простір», – йдеться у повідомленні.

Також зауважується, що за сприяння місцевого бізнесу у садочку облаштоване укриття.

«В укритті для дітей створені комфортні умови перебування у разі небезпеки, облаштоване безпечне та змістовне середовище. Також є куточок для відпочинку дітей, куточок зображувальної та ігрової діяльності, наявні дидактичні та демонстраційні матеріали», повідомляє Ірпінська міська рада.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Бородянці триває відбудова місцевого інклюзивного центру, який реалізується Посольством Швейцарії в Україні разом з проєктом Decentralization for Improved Democratic Education та Astarta-Kyiv.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору