Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ірпінчанка Ірина Коляденко стала Чемпіонкою Європи

Сьогодні жителька Ірпеня Ірина Коляденко стала Чемпіонкою Європи з вільної боротьби, перемігши суперницю з Норвегії Грейс Буллен.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду та з посиланням на Асоціацію спортивної боротьби України.

Зазначається, що  Ірина Коляденко – чемпіонка Європи, срібна призерка Чемпіонату світу, бронзова призерка Олімпійських ігор 2020, Чемпіонка України.

«Ірпінську спортсменку Ірину Коляденко до змагань готує заслужений тренер України, ірпінець Володимир Яременко», – деталізує Ірпінська міська рада.

«Вітаємо спортсменку, тренерський штаб та команду Асоціації спортивної боротьби України.Тримаємо спортивний фронт та прославляємо нашу країну на світовій арені. Вся борцівська спільнота вдячна Збройним Силам України, за можливість тренуватися та брати участь у змаганнях», – зауважують в Асоціації спортивної боротьби України.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що Ірина Коляденко з Ірпеня стала бронзовою призеркою престижного міжнародного турніру, який проходив в єгипетському місті Александрія.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Асоціація спортивної боротьби України

Нагору