Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Володарем срібного кубку України з дзюдо став гостомельчанин Денис Тупицький

20 квітня в столиці відбувся один із головних стартів – змагання за Кубок України з дзюдо. У турнірі брали участь понад 200 дзюдоїстів з різних регіонів нашої країни.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Управління молоді та спорту КОВА

У змаганні Денис Тупицький, який мешкає в Гостомелі та виступає на різних турнірах, захищаючи честь міста та Київської області, посів друге місце у ваговій категорії 60 кг.

Денис Тупицький – володар срібного кубку України з дзюдо

У своєму ексклюзивному коментарі спортсмен заявив: “Ця сутичка була важливою для мене, так як на кону стояла золота медаль цих змагань та можливі подальші змагання за кордоном”.

«Цей кубок дав мені підгрунтя для роздумів: над чим треба працювати, де потрібно більше вдосконалювати майстерність. Також ми відразу після змагань разом з моїми тренерами Кареном Балаяном та Олександрою Старковою виконали роботу над помилками і розробили подальший план тренування», – зазначив Тупицький.

“Цей кубок дав мені підгрунтя для роздумів”, – Денис Тупицький

Всі мрії та плани хлопця зводяться до спорту. Денис запевняє, що його досягнення у спортивній кар’єрі – тільки початок, а основна ціль – золото Олімпіади.

Тупицький – єдиний з Київської області, кому вдалося завоювати срібну нагороду під час кубкових змагань. Свої досягнення на турнірі він присвятив тим, хто зараз боронить нашу державу та свободу.

«Тренування – моя робота. Це не просто хобі, сьогодні прийшов, завтра – ні. Це тяжка шоденна праця, ти приходиш у зал, залишаєш там усі свої сили і повертаєшся додому надзвичайно виснажений, однак десь глибоко всередині є велике задовлення від того, що ти виклався максимально. Це не для того, щоб тренеру сподобалось, це робота над собою, адже це насамперед мені потім виступати на змаганнях, а не тренеру» – підсумував дзюдоїст.

У 2022 році Денис брав участь на чемпіонаті Європи, де посів 5 місце, а також у Кубку Європи. Там він став срібним призером.

Денис – срібний призер

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що Ірина Коляденко та Аліна Грушина пройшли у фінал чемпіонату Європи з боротьби.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Олександра Ломачук

Нагору