Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Чотири бібліотеки Бучанщини отримають нові книжки

За результатами проєкту «Книжкові гранти для бібліотек України» шість бібліотек Київщини отримають нові видання, і серед них чотири книгозбірні Бучанського району.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на департамент культури та туризму Київської ОВА.

Повідомляючи хорошу для бібліотекарів і книголюбів новину, у департаменті зазначають, що у межах проєкту книжки українських видавців 2021-2023 років видання отримають 30 публічних бібліотек України

За результатами проєкту переможцями стали шість бібліотек Київської області, з них – дві з Вишгородського району, і чотири – з Бучанського.

Отже, нову літературу отримають такі книгозбірні Бучанщини: Бородянська центральна бібліотека,  КЗ «Публічна бібліотека» Макарівської селищної ради, Публічна бібліотека с.Святопетрівське, Ірпінська міська публічна бібліотека імені Максима Рильського.

У департаменті культури та туризму Київської ОВА зазначили: «Отримані книги допоможуть бібліотекам Київської області відновити та оновити книжкові фонди новими захоплюючими україномовними книгами. Висловлюємо подяку організаторам проєкту Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів у партнерстві з Жива сучасна бібліотека – БФ Бібліотечна країна за участю Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого, Національної бібліотеки України для дітей та Державної бібліотеки України для юнацтва».

Раніше Інформатор БІГ публікував огляд книжкових магазинів у БІГ-регіоні, зазанчаючи. що вони невеликі, проте атмосферні.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору