Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

У конкурсі мінігрантів «Здорова громада» перемогли чотири проєкти з Бучі

 По 60 тисяч гривень отримає кожен з переможців конкурсу мінігрантів «Здорова громада». Серед них – чотири проєкти з Бучі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що конкурс міні-грантів відбувся у межах проєкту «Лідерство у створенні здорової громади», за підтримки громадської організації Агенція змін “Перспектива”.

Всі пункти проєкту мають бути детально відпрацьовані і заплановані

Отже, переможцями від Бучі стали такі проєкти.

«Молодість у серці»: школа танців Кристал Буча та Молодіжна рада Бучанської МТГ oрганізують для жителів Бучі серію навчань універсальним фізичним вправам, які можна робити як вдома, так і на свіжому повітрі.

«Рух — це життя»: розробка маршруту «Активна ходьба в громаді» із облаштуванням спеціальних стендів з інформацією про здоровий спосіб життя від команди медиків Бучанський центр первинної медико-санітарної допомоги.

«Моє здоров’я — моя відповідальність»: громадська організація Свідома Бучанська Громада стимулюватиме мешканців до активного руху через спортивні ігри на вулиці.

Йога-простір «НезламнаЯ»: проєкт від ОСББ ЖК «Річ Таун», в рамках якого буде організоване дозвілля на свіжому повітрі та заняття гімнастикою, йогою, стретчингом, лікувальною фізкультурою, кінезотерапією та ранковими танцювальними заняттями.

Грантові кошти – хороша база для ефективної роботи!

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що за результатами проєкту «Книжкові гранти для бібліотек України» шість бібліотек Київщини отримають нові видання, і серед них чотири книгозбірні Бучанського району.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору