Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

«Світло перемагає темряву»: в Ірпені встановили нову скульптуру

У парку «Центральний» в Ірпені до річниці відновлення енергоінфраструктури Київщини після деокупації відкрили нову скульптуру, присвячену самовідданій роботі енергетиків.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що в Ірпені внаслідок бойових дій було пошкоджено близько 70% електромереж, але вже за 45 днів після звільнення міста від російських агресорів, енергетики повернули світло в кожну ірпінську домівку.

Тож компанія ДТЕК «Київські регіональні електромережі» встановила скульптуру  до річниці відновлення енергоінфраструктури Київщини після деокупації.

Для виготовлення скульптури використано матеріали і обладнання, що застосовують енергетики для відновлення енергоінфраструктури

«Автором скульптури «Світло перемагає темряву» є український митець Лесь Панчишин. У ній використано матеріали і обладнання, що застосовують енергетики для відновлення енергоінфраструктури», – йдеться у повідомленні.

У цей день усі згадували самовіддану роботу енергетиків

Робоче спорядження енергетиків

Відновлення енергетичної інфраструктури було непростим, тож енергетики раділи хорошим результатам.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про Артема Гончаренка – молодого ІТ-шника та громадського діяча, який мріє відбудувати БІГ-регіон.

Також Інформатор БІГ повідомляв, скільки витратили на відбудову Бучі, Ірпеня і Гостомеля в Prozorro.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Дар’я Сльоза (Інформатор БІГ) та Олег Гриб

Відео: Інформатор БІГ

Нагору