Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Житель Ірпеня знайшов заряджену «муху»

На території, де відбувались бойові дії, подібні неприємні сюрпризи – не рідкість. Цього разу житель Ірпеня помітив зброю – ручний протитанковий гранатомет, який був заряджений.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

«Згідно протоколу, відразу викликали поліцію та Муніципальну варту», – йдеться у повідомленні.

Ірпінська міська рада звертає увагу на те, що, знайшовши підозрілий предмет, схожий на вибухонебезпечний, потрібно негайно повідомити до відповідних структур: ДСНС –101, у поліцію – 102.

«Для мешканців Ірпінської міської територіальної громади працює цілодобова «гаряча лінія» Муніципальної варти, при якій діє служба розмінування: (068) 379-92-27; (073) 070-05-57 або (04597) 60-400 (цілодобово)», – зазначається у повідомленні.

ДО РЕЧІ. Як повідомляє Верховна Рада України, понад 30 відсотків території України – заміновані. Майже третина лісів – постраждала від  бойових дій та вибухів боєприпасів.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що на узбіччі центральної вулиці села Липівка, що у Макарівській територіальній громаді,  виявлено протитанкову міну окупантів.

Такі “Сюрпризи” знаходять чи не щодня. Тож сапери продовжують знаходити небезпечні предмети на території БІГ-регіону.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що у Мощуні собака знайшов у лісі гранату.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору