Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Останній шлях: ірпінець Андрій Василенко загинув у Кремінній

Під час виконання бойового завдання в м. Кремінна Луганської області 20 квітня загинув житель Ірпеня, старший солдат Андрій Василенко.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

Жорстока війна забрала ще одне життя.  Андрій Василенко народився 23 жовтня 1979 року в Ірпені, де минуло його дитинство, а після закінчення школи він навчався у НТУУ КПІ. Потім працював інженером – проектувальником електромереж.

«Освітлення ділянки Варшавської траси від КП Київ до селища Гостомель – одна із його робіт. З початком повномасштабного вторгнення добровільно вступив до лав ЗСУ та став на захист своєї країни. Не зважаючи на два поранення, продовжував боронити Україну. На жаль, підступна міна не дала йому побачити закінчення війни та миру в Україні…», – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що поховають Андрія Василенка на Ірпінському кладовищі, на Алеї Героїв. Церемонія поховання відбудеться сьогодні, 25 квітня о 12:45.

Вічна пам’ять Герою!

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що на Донеччині у місті Бахмут загинув житель Гостомеля Миколай Кость, який відважно захищав рідну країну від ворога.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що Бучанщина прощається з Сергієм Бедіченком.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Ірпінська міська рада

Нагору