Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У БІГ-регіоні червонохрестівці відновлюють видачу «гуманітарки»

З 28 квітня низка категорій жителів Бучі та Бучанського району, Ірпеня і Гостомеля знову може отримати гуманітарну допомогу від Товариства Червоного Хреста.

Про це Інформатору БІГ повідомили організатори-волонтери Червоного Хреста.

Вони звертають увагу, що, у залежності від категорії і кількості членів родини, можна буде отримати  продуктові набори, гігієнічні набори, памперси для дітей та дорослих, а також дитячі гігієнічні набори.

Категорії громадян, які можуть одноразово отримати гуманітарну допомогу:

  • багатодітні родини;
  • внутрішньо переміщені особи;
  • особи, що втратили житло внаслідок військових дій;
  • родини загиблих внаслідок військових дій;
  • люди з інвалідністю першої групи;
  • люди похилого віку (від 80 років).

Адреси осередків Червоного Хреста:

-для жителів і ВПО Ірпеня – вул. Тургенівська, 15, ЖК «Нові метри» (з протилежного від магазину «Лоток» боку будинку, вхід через хвіртку, є домофон); тел. 063-100-75-03

-для жителів і ВПО Гостомеля – вул. Свято-Покровська, 308; тел. 063-100-74-53 –

для жителів і ВПО Бучі та Бучанського району – біля Варшавського ринку, на території модульного містечка (вул.Депутатська, 1г);  тел. 063-100-56-79.

«Для отримання гуманітарної допомоги при собі необхідно мати документи, що підтверджують право на її отримання (довідки ВПО, акти про знищене майно, свідоцтво з висновком про загибель члена родини, посвідчення про інвалідність, довідки МСЕК) та ідентифікаційні номери на кожного члена родини. Для дітей, котрі не мають ІН, потрібно взяти свідоцтво про народження. Допомога надається в залежності від того, що є в наявності в осередку Червоного Хреста і є одноразовою. Товариство Червоного хреста поки не надає повторної гуманітарної допомоги особам, котрі її вже одержали», – зазначається у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що будматеріали на понад 3 млн грн отримає Буча від польських партнерів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: redcross

Нагору