Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Реєстрація на НМТ завершується 3 травня

Майбутні абітурієнти мають ще кілька днів, щоб зареєструватися для участі у національному мультипредметному тесті: реєстрація фінішує 3 травня

 Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Верховну Раду України.

Зазначається, що бажаючі скласти тести уже створили понад 255 тисяч персональних кабінетів. З них/, понад 243 тисячі майбутніх учасників НМТ отримали повідомлення про успішну реєстрацію. Тепер вони можуть сформувати сертифікат НМТ цього року.

«Бажання складати тестування у тимчасових екзаменаційних центрах, які будуть створені в Україні, виявили 231 067 осіб, а за кордоном — 24 403. Обираючи предмет додаткового блоку, вступники віддають перевагу історії України (133 738 осіб) й іноземним мовам (79 963 особи). 33 665 осіб виявили бажання складати третім предметом біологію, 4 973 особи — фізику, 3 131 особа — хімію», – йдеться у повідомленні.

Також варто звернути увагу на те, якщо вступник чи вступниця не натисне на кнопку «Надіслати на обробку», то регіональний центр УЦОЯО не зможе опрацювати інформацію. Таким чином, особу не зареєструють для участі  тестуванні. Тож будьте уважні!

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що Національний мультипредметний тест можна скласти у 24 країнах світу

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що наказом МОН затверджено календарний план організації та проведення національного мультипредметного тесту-2023. Тестування відбудеться у дві сесії.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору