Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Визначено дати мультипредметного тестування

Наказом МОН затверджено календарний план організації та проведення національного мультипредметного тесту-2023. Тестування відбудеться у дві сесії.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Український центр оцінювання якості освіти.

Зазначається, що визначено такі дати сесій національного мультипредметного тесту (НМТ):

  • основна – 5 червня – 23 червня;
  • додаткова – 11–24 липня.

Бажаючі скласти тести в основній сесії НМТ зможуть зареєструватися з 3 квітня до 3 травня.

«До 7 травня 2023 року зареєстрований учасник матиме змогу в персональному кабінеті внести зміни (вибрати інший предмет додаткового блоку чи змінити населений пункт в Україні/ за кордоном, у якому він бажає пройти НМТ). У додатковий період (5–12 червня) зможуть зареєструватися  особи, які не змогли з поважних причин зареєструватися для проходження НМТ під час основного періоду реєстрації; реєструвалися в основний період реєстрації, але яким було відмовлено в реєстрації для участі», – йдеться у повідомленні.

Також Український центр оцінювання якості освіти звертає увагу, що не пізніше ніж за десять календарних днів до початку проведення основної сесії НМТ зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх персональних сторінок запрошення із зазначенням дати, часу і місця проведення  тестування. А учасники додаткової сесії зможуть дізнатися цю інформацію не пізніше ніж за три календарних дні до проведення додаткової сесії тестування.

Зазначається, що інформацію про результати основної сесії національного мультипредметного тесту за шкалою 100–200 балів розмістять на персональних сторінках учасників тестування до 28 червня 2023 року, додаткової сесії – до 29 липня 2023 року.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Київська ОВА та Київський науково-дослідницький інститут судових експертиз підписали договір про співпрацю.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Ілюстрація: УЦОЯО

Нагору