Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Голова КОВА зустрівся з МОМ ООН

Голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко обговорив співпрацю задля відновлення Київщини з представниками Міжнародної організації з міграції ООН.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

Голова КОВА обговорив реалізацію поточних і потенційних спільних проєктів із представниками Міжнародної організації з міграції Робертом Моміні, Джо Бушем та Максимом Осаволюком.

Руслан Кравченко зазначив, що представникам міжнародної організації надали перелік об’єктів, що потребують негайного відновлення.

«Ми маємо не просто відбудувати те, що повністю чи частково зруйнували окупанти. Це мають бути якісні зміни, які зроблять життя мешканців області ще більш комфортним. Йдеться про створення сучасної системи поводження з відходами, енергоефективність, якісне водопостачання та очищення стічних вод», — написав голова КОВА.

До того ж ще одним пріоритетом Руслан Кравченко називав відбудову житла, питання безпеки та отримання якісних соцпослуг. Порушили до того ж теми забезпечення населення якісними медичними послугами та забезпечення внутрішньо переміщених осіб житлом і роботою.

Також голова КОВА запропонував Міжнародній організації з міграції ООН долучитися до проєкту з облаштування укриттів у школах та дитячих садках. Потреба в таких укриттях є в 1161 об’єкта.
За словами Руслана Кравченка, допомогу від Міжнародної організації з міграції ООН отримали 700 тис. осіб з 24 громад Київщини. Йдеться про гуманітарну допомогу, облаштування укриттів, підтримку внутрішньо переміщених осіб та капітальні ремонти.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що новим очільником КОВА став Руслан Кравченко.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору