Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Над Києвом збили безпілотник

Приблизно годину тривала вечірня повітряна тривога на Київщині та у столиці сьогодні, 4 травня, під час якої був зафіксований і збитий Силами ППО безпілотний літальний апарат.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську міську військову адміністрацію.

«Під час останньої повітряної тривоги над Києвом був зафіксований безпілотний літальний апарат. Силами і засобами протиповітряної оборони об’єкт був збитий», – зазначив начальник КМВА Сергій Попко.

Трохи пізніше у КМВА повідомили, що внаслідок падіння уламків збитого БПЛА у Соломʼянському районі столиці в нежитловому приміщенні виникла пожежа.

“У Соломʼянського районі рятувальники локалізують пожежу в 4-поверховій будівлі. Площа загоряння – 50 м кв. За допомогою до медиків ніхто наразі не звертався”, – деталізував міський голова Києва Віталій Кличко.

Також він повідомив про загоряння на невеликій площі території в Печерському районі. “Внаслідок падіння уламків БПЛА. Будівлі неушкоджені. Потерпілих немає”.

Досить швидко пожежу в 4-поверховій будівлі у Соломʼянському районі столиці локалізували. “Внаслідок падіння уламків БПЛА зруйновані конструкції будівлі на площі 150 м кв. Інформація щодо потерпілих уточнюється”, – зазначив Віталій Кличко.

Це була вже друга повітряна тривога за сьогоднішню добу.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що Повітряна тривога вночі на Київщині тривала майже 4 години. Ворожі безпілотними знищені, однак у Києві і області постраждали кілька будівель.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору