Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Частину Ірпеня перевели на резервне живлення

Сьогодні, 5 травня, Буча і Ірпінь опинилися без світла через аварії.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що енергопостачання очікується сьогодні до 15:00. Так обіцяють енергетики.

Депутат Ірпінської міської ради Антон Головенко зазначив: «За інформацією ДТЕК, вночі відбулася аварія, 7 мереж зазнали пошкодження. До 15:00 обіцяють все відновити. Наразі частину будинків перевели на резервне живлення».

“Також сьогодні можливі короткочасні перерви в електропостачанні мешканців Ірпеня у зв’язку з оперативними перемиканнями на одній з високовольтних підстанцій, де ведуться ремонтні роботи, після вчорашньої аварійної ситуації”, – зазначає Ірпінська міська рада.

Буча також частково без електрики через пошкоджений високовольтний кабель. Без світла вулиці Бориса Гмирі, Островського, Богдана Хмельницького, частини Нового Шосе та Ярослава Мудрого.

Про це повідомляє КП “Бучасервіс” і зазначає: «Світла немає з 20:00 вчорашнього дня – через поломку на кондитерській фабриці «Деліція». Наразі ремонтні роботи активно тривають. Фахівці обіцяють відновити електропостачання сьогодні, до 18:00».

Раніше Інформатор БІГ розповідав про роботту бучанських комунальників під час бойових дій. Так, аби забезпечити комунальні зручності бучанам під час окупації, водій аварійної служби КП «Бучасервіс» Микола Коваленко ледь не загинув від рашистської кулі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Ірпінська міська рада

Нагору