Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Марафон «Незламна Буча: з Україною в серці» зібрав 750 учасників

Прямо зараз у Бучі відбувається марафон «Незламна Буча: з Україною в серці», який зібрав 750 учасників з усієї країни. Вони змагають на кількох  дистанціях.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що з часів звільнення громади марафон став наймасштабнішою  спортивною подією міста, а також символом відродження Бучі.

«Спортивна Буча продемонструвала свою силу та витривалість на марафоні «Незламна Буча: з Україною в серці».  Забіг стартував з Бучанського міського парку та зібрав 750 учасників з усієї країни, які змагалися на дистанціях 5 та 10 кілометрів, а також в 5-кілометровій скандинавській ході», – йдеться у повідомленні.

 

Учасники марафону проходять дистанцію із скандинавської ходьби

Також у Бучанські міськраді анонсували, що, окрім нагород переможцям у відповідних категоріях, окремо нагородять наймолодших учасників (дівчинку та хлопчика) та найстарших учасників (чоловіка та жінку).

Змагання дарують настрій!

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що учні ліцею №1 Гостомеля долучилися до військово-патріотичних польових занять під керівництвом військовослужбовців в/ч 3018 Національної гвардії України.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Бучанська міська рада

Нагору