Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Празі встановлена Стіна пам’яті та підтримки Бучі й України

Біля посольства України у столиці Чехії встановлена Стіна пам’яті та підтримки Бучі й України з фотодоказами звірств військових рф у населених пунктах нашої країни під час повномасштабного вторгнення.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що на Стіні пам’яті та підтримки Бучі й України у Празі можна побачити фото знищеного найбільшого у світі транспортного літака «Мрія» і не тільки.

«Тут є світлини нашої легендарної вулиці Вокзальної, фото закривавленої дитячої іграшки після артобстрілів залізничного вокзалу у Краматорську, десятки інших болючих фото з України», – йдеться у повідомленні.

Також перед самим входом до посольства розміщено плакат на вшанування пам’яті  сотень мирних мешканців Бучі, які були розстріляні й закатовані окупантами.

«Щоб світ пам’ятав: рашистське зло досі існує. Воно має і обов’язково буде покаране», – зазначають у Бучанській міській раді.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Вадим Водолазко з Ірпеня, який має розлад аутистичного спектра, створив мультфільм «Я і війна» про повномасштабну війну.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору