Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Жахливе вбивство на Київщині: батько зарізав доньку

Через ревнощі до дружини яка поїхала за кордон, чоловік смертельно поранив доньку, а сина катував газом.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на очільника поліції Київщини Андрія Нєбитова.

Зазначається, що 43-річний чоловік намагався вбити дітей. Смертельно паранив 16-річну доньку, намагався стратити і 12-річного сина. Пораненого чоловіка поліція Київщини затримала на місці скоєння злочину.

Андрій Нєбитов розповів деякі деталі.

“Чоловік  зателефонував дружині, почав вимагати показати коханця, змушував дітей сказати матері, щоб вона поверталася, або все ж таки розповіла про свого коханця. Діти відмовились і пішли на другий поверх до своїх кімнат. Між 2 та 3 годинами ночі батько піднявся до кімнат дітей, розбудив їх і повідомив що життя буде закінчуватись. Спустився вниз, дочка спустилася за ним, у них виник конфлікт. Батько відкрив комфорки з газом, щоб уся родина загинула. Діти намагались вибігти з дому, але, підбігши до вхідних дверей, вони зрозуміли, що ручка відламана і вони вийти не можуть. Тоді дочка намагалась чинити супротив батьку, закрити газ, він почав її бити кулаками. А далі намагався нанести удари ножем. Тоді син намагався зупинити батька, нанісши йому удари по голові палицею. Це не зупинило батька і він ножем фактично розрізав руку доньці і ножа встромив їй у груди. Дівчина померла від крововтрати», – розповідає Андрій Нєбитов.

Сину чоловіка вдалося сховатися у підвалі з телефоном і викликати поліцію.

Також Андрій Нєбитов розповів, що раніше хлопець, перебуваючи у сусідів, намагався подати їм знак, що він у небезпеці – коли великий палець руки затискається іншими пальцями, Але сусіди не зрозуміли цього знаку.

Підозрюваного заарештували, він перебуває у спеціальній палаті у лікарні під охороною. Його дії кваліфікуються за ст.115  ККУ – навмисне вбивство. Остаточна кваліфікація буде встановлена за результатами ми розслідування і судових експертиз.

“Але практика підказує, що це буде ч.2 ст.115, яка передбачає навіть до довічного ув”язнення”, – зазначив Андрій Нєбитов.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у супермаркеті Софіївської Борщагівки поліцейські виявили і врятували психічно хворого чоловіка.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору