Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На Донеччині загинув Денис Радченко з Макарова

Прощання із захисником України Денисом Радченком відбудеться 9 травня у Макарові.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на допис у Telegram-каналі Макарівського селищного голови Вадима Токаря.

Повідомляючи про трагічну звістку, він зауважує, що безжальна, жорстока війна не перестає про себе нагадувати нашій громаді, несучи сльози, біль і ненависть до ворогів.

«3 травня на Донеччині загинув Денис Радченко з Макарова, 1996 р.н. Щиро співчуваємо рідним і розділяємо ваше горе! Це непоправна втрата для всієї нашої громади! Ніколи не пробачимо російським окупантам!», – зазначається у повідомленні.

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 9 травня,  о 12.00 за адресою: селище Макарів, вул. Фастівська (колишня – Ватутіна), 40.

Вічна пам’ять Герою! Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що шостого травня один із засновників хортингу в Україні, військовий Олег Поповичук (позивний «Депутат») загинув під час виконання бойового завдання.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що 20 квітня, обороняючи Україну від російських загарбників, у місті Дружківка на Донеччині загинув старший солдат, житель Ірпеня Володимир Сидорук.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Telegram-канал Макарівського селищного голови Вадима Токаря

Нагору