Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Через демонтаж будинку в Ірпені можуть обмежити рух транспорту

В Ірпені на на вулиці Северинівській, 158, демонтують будинок. Під час демонтажу до кінця травня можуть частково перекривати рух транспорту на вулиці Гостомельське шосе.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що таке обмеження руху на частині вулиці Гостомельське шосе – вимушений захід задля безпеки водіїв та пішоходів під час демонтажу споруди.

«Тимчасове перекриття руху буде здійснюватися за потребою в будні дні з 09:00 до 18:00 до кінця травня. Під час перекриття частини вулиці напрям руху транспортних засобів будуть вказувати спецпрацівники демонтажної компанії», – йдеться у повідомленні.

Ірпінська міськрада опублікувала схему об’їзду

Ірпінська міська рада закликала водіїв поставитися до ситуації із розумінням, і, плануючи поїздки, враховувати цю інформацію.

Будинок на Северинівській, 58 демонтують

Будинок, що демонтується, обгородили

Перекриття руху через демонтаж будинку триватиме до кінця травня

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що графіті відомого британського вуличного художника Бенксі в Ірпені на стіні багатоповерхівки (вул. Северинівська,158), яка підлягає демонтажу, захищено шляхом встановлення конструкції з бетонних блоків для захисту малюнку на період проведення робіт із демонтажу будинку.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору