Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Відсьогодні знову працює дитсадок «Лісова пісня» в Ірпені

Сьогодні, 15 травня, відновив роботу дошкільний навчальний заклад №1 «Лісова пісня» Ірпінської міської ради який був пошкоджений під час бойових дій.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що дитсадок після того, як був істотно зруйнований під час повномасштабного вторгнення рф, не функціонував понад  рік. Відновлювали заклад за кошти держбюджету та фінансової підтримки Дитячого фонду ООН «UNICEF» в Україні.

І от сьогодні, у перший день роботи, до «Лісової пісні» прийшли 53 дитини.

Загалом же  у садочку облаштовано 15 груп. Тут планується розмістити майже 400 дошкільнят.

Дитсадок “Лісова пісня” знову наповнився дитячим щебетом

« Заклад дошкільної освіти «Лісова пісня» – це перший заклад в Ірпені, у якому з 2017 року створені групи з інклюзивною формою виховання. Дитсадок має велику команду професійних працівників, тісно співпрацює з Інститутом психології імені Г.С.Костюка Національної Академії педагогічних наук України», – ідеться у повідомленні.

У садочку цікаво навчатись і гратись

Також зауважується, що тут створили безпечні умови для перебування дітей під час повітряної тривоги. Так, облаштоване сучасне укриття. У ньому зможуть розміститися усі вихованці садочка та персонал.

«Приміщення має декілька кімнат для розміщення дітей за віковими категоріями та обладнане всім необхідним: медичний пункт, харчоблок, спальні кімнати та санвузли», – розповідають в Ірпінській міській раді.

В укритті дитсадка облаштували навіть спальні місця

Відволікти дітей можна і креативними заняттями

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що Київська ОВА закликає міжнародних партнерів до відбудови дитсадків у Гостомелі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Ірпінська міська рада

Нагору