Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Наркотики – поштою: новий «сервіс» виявили поліцейські

Правоохоронці знайшли драгдилера з Вишгорода, який продавав наркотики через  замовлення на Telegram-каналі й відправляв «товар» поштою.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Зокрема, поліцейські спіймали 30-річного жителя Вишгорода, який збував наркотики та психотропи по всій Україні. Драгдилера затримали, коли він намагався відправити поштою психотропи.

«У наркодилера при собі було 4 посилки з амфетаміном, вартість яких за цінами чорного ринку становить понад 120 тисяч гривень. Як виявилось, чоловік працював адміністратором в одному із Telegram-каналів. Отримані наркотики та психотропи він розфасовував та збував наркозалежним особам», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські деталізують, що незаконний бізнес приносив зловмиснику від 50 тисяч гривень щомісяця.

Окрім продавців, правоохоронці ловлять і покупців згубного зілля. Вони встановили особи отримувачів таких посилок у Броварському районі та на території Дніпропетровщини.

Чого тільки не знайдеш у поштових відправленнях!

Зокрема, у селі Семиполки виявлено громадянина, який забрав наркотичний засіб «Alfa PVP» з поштового відділення. А в  Требухів зупинено 14-річного підлітка з пакунком амфетаміну. На Дніпропетровщині поліцейські виявили жительку міста Тернівка, яка теж замовила на  цьому ж Telegram-каналі амфетамін.

«Викрили злочинну діяльність працівники управління боротьби з наркозлочинністю Київщини. Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання, переселення та збуту [ч.1 ст.307 ККУ]. Драгдилеру загрожує до 8 років позбавлення волі», – кажуть поліцейські.

І ретельна упаковка не допомогла

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що рибалка, якого вдарило струмом, «відключив» електрику на Троєщині.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Поліція Київщини

 

Нагору