Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Підтвердилася звістка про загибель захисника, жителя Ірпеня Сергія Бойка

Молодший сержант Сергій Бойко брав участь в боях за Мощун, захищав від ворога інші населені пункти. Загинув під Бахмутом.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що командир відділення 3 ОШБ, молодший сержант Сергій Бойко  загинув 24 січня 2023 року під час виконання бойового завдання неподалік Бахмута.

«Сергій народився 26 липня 1980 року в місті Київ. З 2014 року мешкав разом із сім’єю в Ірпені. Він був успішним юристом, якого поважали та цінували колеги. Також був люблячим чоловіком та добрим батьком, турботливим й чуйним сином і братом! Для сім‘ї це велика та непоправна втрата. З перших днів війни пішов добровольцем у лави ССО «Київ-Азов» і став на захист України. Брав участь в боях за Мощун, на Запорізькому напрямку та проявив себе найхоробрішим чином під Бахмутом», – йдеться у повідомленні.

Ірпінська міська рада повідомляє, що церемонія поховання Сергія Бойка відбудеться 18 травня 2023 року о 12:00 на Ірпінському кладовищі на Алеї Героїв.

Вічна пам’ять Герою! Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що Макарівська громада провела в останній шлях земляка-захисника Олексія Мукшименка, який загинув на Луганщині.

Також Інформатор БІГ розповідав, що на Донеччині загинув захисник Іван Мінугалієв з Ірпеня.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору