Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Членам родинам загиблих захисників розповіли про чинні програми допомоги

У Бучанській міській раді відбулася зустріч із родинами загиблих Героїв, під час якої вони дізналися про нюанси оформлення статусу родини загиблого, про допомогу, яку можна отримати від громади й держави, про програми безкоштовного отримання ліків.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що учасників зустрічі цікавили й програми з оздоровлення дітей.

«Наразі Бучанська міська рада веде перемовини із муніципалітетами наших міст-побратимів з-за кордону. Тож, такі програми будуть. Всі деталі обов’язково будемо повідомляти вам по мірі появи інформації», — наголосила керівник управління соціальної політики бучанської міської ради Ірина Пасічна.

Окрім того, на зустрічі обговорювали й проєкт «Книга пам’яті», який реалізується з метою вшанувати кожного загиблого Героя з Бучі й громади.

«Ціну, яку вони заплатили за наше з вами мирне життя ми ніколи не забудемо. Ми маємо і обов’язково будемо пам’ятати і вшановувати кожного із них. Зокрема, і в нашій Книзі пам’яті», — підкреслив керуючий справами Бучанської міської ради Дмитро Гапченко.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що державна допомога єВідновлення запрацювала на території Київщини.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Бучанська міська рада

Нагору